Резултати

еНаука >  Резултати >  Zinc content in different types of meat from the Serbian market
Назив: Zinc content in different types of meat from the Serbian market
Аутори: Đinović-Stojanović, Jasna  ; Nikolić, Dragica  ; Stefanović, Srđan  ; Petrović, Zoran  ; Janković, Saša  
Година: 2014
Публикација: 2nd International Congress Food Technology, Quality and Safety - Proceedings
Издавач: INSTITUTE OF FOOD TECHNOLOGY, University of Novi Sad, Serbia, Srbija
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-043-8 Претражи идентификатор
Колација: str. 139-142
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/278916
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.