Резултати

еНаука >  Резултати >  Effects of technological treatments in preparing forages on protein fractions and their ruminal degradability
Назив: Effects of technological treatments in preparing forages on protein fractions and their ruminal degradability
Аутори: Stojanović, Bojan  ; Grubić, Goran ; Đorđević, Nenad  ; Božičković, Aleksa  ; Ivetić, Aleksandra M.  ; Lojanica, M.
Година: 2010
Публикација: Second Workshop Feed-to-food FP7 Regpot-3
Издавач: Novi Sad: University of Novi Sad - Institute for Food Technology, International Feed Industry Federation IFIF, Srbija
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-021-6 Претражи идентификатор
Колација: str. 302-311
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/280641
URL: https://www.researchgate.net/publication/325050265_Effects_of_technological_treatments_in_preparing_forages_on_protein_fractions_and_their_ruminal_degradability
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.