Резултати
еНаука >
Резултати >
Effects of technological treatments in preparing forages on protein fractions and their ruminal degradability
Назив: | Effects of technological treatments in preparing forages on protein fractions and their ruminal degradability | Аутори: | Stojanović, Bojan ; Grubić, Goran ; Đorđević, Nenad ; Božičković, Aleksa ; Ivetić, Aleksandra M. ; Lojanica, M. | Година: | 2010 | Публикација: | Second Workshop Feed-to-food FP7 Regpot-3 | Издавач: | Novi Sad: University of Novi Sad - Institute for Food Technology, International Feed Industry Federation IFIF, Srbija | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7994-021-6 Претражи идентификатор | Колација: | str. 302-311 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/280641 | URL: | https://www.researchgate.net/publication/325050265_Effects_of_technological_treatments_in_preparing_forages_on_protein_fractions_and_their_ruminal_degradability | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.