Резултати
еНаука >
Резултати >
Lactic acid fermentation of brewers spent grain hydrolysate by Lactobacillus fermentum and Lactobacillus rhamnosus
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Lactic acid fermentation of brewers spent grain hydrolysate by Lactobacillus fermentum and Lactobacillus rhamnosus | Аутори: | Pejin, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2014 | Публикација: | Abstract Book, II International Congress Food Technology, Quality and Safety, Novi Sad, 28-30.10.2014. | Издавач: | Novi Sad: University of Novi Sad, Institute of Food Technology | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7994-041-4![]() ![]() |
Колација: | str. 19-19 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/281694 | URL: | https://fins.uns.ac.rs/uploads/zbornici/II%20International%20Congress%20_Food%20Technology,%20Quality%20and%20Safety_%20ABSTRACT%20BOOK.pdf | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.