Rezultati
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Naziv: | Antioxidant and sensorial properties of acacia honey supplemented with prunes Antioksidativne i senzorne karakteristike bagremovog meda sa dodatkom suvih šljiva |
Autori: | Tumbas Šaponjac, Vesna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Godina: | 2012 | Publikacija: | Acta Periodica Technologica | ISSN: | 1450-7188![]() ![]() |
Izdavač: | Novi Sad: University of Novi Sad, Faculty of Technology Novi Sad | Tip rezultata: | Naučni članak | Kolacija: | vol. 43 str. 293-304 | DOI: | 10.2298/apt1243293t | Scopus-ID: | 2-s2.0-84873585592 | URI: | https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/9350 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/282818 |
Izvor metapodataka: | Migracija | M-kategorija: | 24M24 - Rad u nac. časopisu međ. značaja |
Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.