Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Antioxidant and sensorial properties of acacia honey supplemented with prunes
Naziv: Antioxidant and sensorial properties of acacia honey supplemented with prunes
Antioksidativne i senzorne karakteristike bagremovog meda sa dodatkom suvih šljiva
Autori: Tumbas Šaponjac, Vesna  ; Vulić, Jelena  ; Čanadanović-Brunet, Jasna  ; Đilas, Sonja ; Ćetković, Gordana  ; Stajčić, Slađana  ; Štajner, Dubravka; Popović, Boris  
Godina: 2012
Publikacija: Acta Periodica Technologica
ISSN: 1450-7188 Acta periodica technologica Pretraži identifikator
Izdavač: Novi Sad: University of Novi Sad, Faculty of Technology Novi Sad
Tip rezultata: Naučni članak
Kolacija: vol. 43 str. 293-304
DOI: 10.2298/apt1243293t
Scopus-ID: 2-s2.0-84873585592
URI: https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/9350
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/282818
Izvor metapodataka: Migracija
M-kategorija: 
24M24 - Rad u nac. časopisu međ. značaja

11
SCOPUSTM
8
OpenCitations
Alt metrika
Dimensions

Pronađi DOI

Unpaywall

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.