Резултати

еНаука >  Резултати >  Aldehydes as markers for the shelf life of crackers
Назив: Aldehydes as markers for the shelf life of crackers
Аутори: Mandić, Anamarija  ; Sedej, Ivana ; Sakač, Marijana  ; Mišan, Aleksandra  ; Kabić, Dragica ; Milić, Nataša  
Година: 2012
Публикација: 6th International Congress Flour-Bread ’11, 8th Croatian Congress of Cereal Technologists
ISSN: 1848-2562 Претражи идентификатор
Издавач: Faculty of Food Technology Osijek, University of Osijek, Croatia, Hrvatska
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 57-64
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/285055
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.