Резултати
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Aldehydes as markers for the shelf life of crackers | Аутори: | Mandić, Anamarija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2012 | Публикација: | 6th International Congress Flour-Bread ’11, 8th Croatian Congress of Cereal Technologists | ISSN: | 1848-2562![]() ![]() |
Издавач: | Faculty of Food Technology Osijek, University of Osijek, Croatia, Hrvatska | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | str. 57-64 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/285055 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.