Резултати
еНаука >
Резултати >
Sensory characteristics of fermented cabbage obtained on different conditions of fermentation
Назив: | Sensory characteristics of fermented cabbage obtained on different conditions of fermentation | Аутори: | Šumić, Zdravko ; Drašković Berger, Mirna; Vakula, Anita ; Jokanović, Marija ; Cvetković, Biljana ; Pavlić, Branimir ; Tepić Horecki, Aleksandra | Година: | 2019 | Публикација: | Book of abstracts [Elektronski izvor], 1st International Conference on Advanced Production and Processing, ICAPP 2019, 10th-11th October 2019 Novi Sad | Издавач: | Novi Sad: University of Novi Sad, Faculty of Technology Novi Sad | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-6253-102-5 Претражи идентификатор | Колација: | str. 103-103 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/285239 | URL: | https://zenodo.org/record/4007794/files/book-of-abstracts.pdf | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.