Резултати

еНаука >  Резултати >  Antioxidant and antibacterial properties of extracts from submerged cultures and fermentation broths of Ganoderma applanatum and Schizophyllum commune
Назив: Antioxidant and antibacterial properties of extracts from submerged cultures and fermentation broths of Ganoderma applanatum and Schizophyllum commune
Аутори: Karaman, Maja  ; Popović, Mira; Janjušević, Ljiljana  ; Plačkić, Jelena
Година: 2010
Публикација: Conference on Medicinal and International Mycological Congress (IMC9):The Biology of Fungi, Scotland
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. P4.242-P4.242
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/285742
URL: https://elsevier.conference-services.net/programme.asp?conferenceID=1885&action=prog_list&session=10389
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.