Резултати
еНаука >
Резултати >
Antioxidant and antibacterial properties of extracts from submerged cultures and fermentation broths of Ganoderma applanatum and Schizophyllum commune

Назив: | Antioxidant and antibacterial properties of extracts from submerged cultures and fermentation broths of Ganoderma applanatum and Schizophyllum commune | Аутори: | Karaman, Maja ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2010 | Публикација: | Conference on Medicinal and International Mycological Congress (IMC9):The Biology of Fungi, Scotland | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | str. P4.242-P4.242 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/285742 | URL: | https://elsevier.conference-services.net/programme.asp?conferenceID=1885&action=prog_list&session=10389 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.