Резултати

еНаука >  Резултати >  Fizičke karakteristike palminih masti namenjenih proizvodnji krem proizvoda
Назив: Fizičke karakteristike palminih masti namenjenih proizvodnji krem proizvoda
Physical characteristics of palm fats intended for cocoa cream production
Аутори: Lončarević, Ivana  ; Pajin, Biljana  ; Petrović, Jovana  ; Aleksić, Suzana; Nikolin, Marina; Zarić, Danica  ; Omorjan, Radovan 
Година: 2020
Публикација: Zbornik radova - Proceedings / 61. savetovanje Proizvodnja i prerada uljarica sa međunarodnim učešćem - 61st Conference Production and Processing of Oilseeds with international participation, Herceg Novi, 12-17. jul 2020.
Издавач: Novi Sad: Univerzitet u Novom Sadu, Tehnološki fakultet Novi Sad
Novi Sad: Institut za ratarstvo i povrtarstvo
Novi Sad: DOO "Industrijsko bilje"
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-6253-113-1 Претражи идентификатор
Колација: str. 135-142
VBS COBISS: 31605769
URI: https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/31605769#izum.si
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/286463
Напомена о доступности: Пуни текст је доступан само у штампаној форми
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.