Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Fizičke karakteristike palminih masti namenjenih proizvodnji krem proizvoda
Naziv: Fizičke karakteristike palminih masti namenjenih proizvodnji krem proizvoda
Physical characteristics of palm fats intended for cocoa cream production
Autori: Lončarević, Ivana  ; Pajin, Biljana  ; Petrović, Jovana  ; Aleksić, Suzana; Nikolin, Marina; Zarić, Danica  ; Omorjan, Radovan 
Godina: 2020
Publikacija: Zbornik radova - Proceedings / 61. savetovanje Proizvodnja i prerada uljarica sa međunarodnim učešćem - 61st Conference Production and Processing of Oilseeds with international participation, Herceg Novi, 12-17. jul 2020.
Izdavač: Novi Sad: Univerzitet u Novom Sadu, Tehnološki fakultet Novi Sad
Novi Sad: Institut za ratarstvo i povrtarstvo
Novi Sad: DOO "Industrijsko bilje"
Tip rezultata: Konferencijski rad
ISBN: 978-86-6253-113-1 Pretraži identifikator
Kolacija: str. 135-142
VBS COBISS: 31605769
URI: https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/31605769#izum.si
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/286463
Napomena o dostupnosti: Пуни текст је доступан само у штампаној форми
M-kategorija: 
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.

Pronađi DOI


Google ScholarTM

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.