Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Fortified pasta with plant based supplements – influence on microbiological quality
Naziv: Fortified pasta with plant based supplements – influence on microbiological quality
Autori: Sterniša, Meta; Borljin, Marija; Smole Možina, Sonja; Raspor, Peter; Šoronja-Simović, Dragana  ; Šereš, Zita  ; Zahorec, Jana  
Godina: 2018
Publikacija: Proceedings, IV International Congress "Food Technology, Quality and Safety", Novi Sad, 2018, 23. okt - 25. okt
Izdavač: Novi Sad : University of Novi Sad, Institute of Food Technology
Tip rezultata: Konferencijski rad
ISBN: 978-86-7994-056-8 Pretraži identifikator
Kolacija: str. 46-50
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/288477
Izvor metapodataka: Migrirano iz RIS podataka
Napomena o dostupnosti: Пуни текст је доступан само у штампаној форми
M-kategorija: 
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.

Pronađi DOI


Google ScholarTM

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.