Резултати

еНаука >  Резултати >  Changes in the content of free sulphydryl groups during postharvest wheat and flour maturation and their influence on technological quality
Назив: Changes in the content of free sulphydryl groups during postharvest wheat and flour maturation and their influence on technological quality
Аутори: Tomić, Jelena  ; Pojić, Milica  ; Torbica, Aleksandra  ; Rakita, Slađana  ; Živančev, Dragan  ; Janić-Hajnal, Elizabet  ; Dapčević-Hadnađev, Tamara  ; Hadnađev, Miroslav  
Година: 2013
Публикација: Journal of Cereal Science
ISSN: 0733-5210 Journal of Cereal Science Претражи идентификатор
Издавач: Academic Press Ltd- Elsevier Science Ltd, London
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 58 br. 3 str. 495-501
DOI: 10.1016/j.jcs.2013.09.012
WoS-ID: 000328304500020
Scopus-ID: 2-s2.0-84888060310
URI: http://fiver.ifvcns.rs/handle/123456789/1263
https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=100008&source=eNauka&language=en
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/289969
Пројекат: Vrednovanje kvaliteta i optimizacija prerade pšenice u svetlu klimatskih promena (RS-31007)
М-категорија: 
21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21

30
SCOPUSTM
13
OpenCitations
19
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.