Резултати

еНаука >  Резултати >  Poboljšanje kvaliteta pšenice za ishranu ljudi
Назив: Poboljšanje kvaliteta pšenice za ishranu ljudi
Improving the quality of wheat for human consumption
Аутори: Knežević, Desimir  ; Paunović, Aleksandar  ; Djurović, Vesna  ; Roljević Nikolić, Svetlana  ; Mićanović, Danica  ; Madić, Milomirka  ; Menkovska, Mirjana; Zečević, Veselinka  
Година: 2022
Публикација: Zbornik radova XXVII savetovanje o biotehnologiji sa međunarodnim učešćem, Čačak, 25-26. mart
Издавач: Čačak : Univerzitet u Kragujevcu, Agronomski fakultet
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-87611-86-3 Претражи идентификатор
Колација: str. 11-20
DOI: 10.46793/SBT27.011K
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/292170
http://RIVeC.institut-palanka.rs/handle/123456789/478
https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/64864265#izum.si
https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/14447
Пројекат: Izučavanje genetičke osnove poboljšanja prinosa i kvaliteta strnih žita u različitim ekološkim uslovima (RS-31092)
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.