Резултати
еНаука >
Резултати >
Optimization of microwave-assisted extraction (MAE) of coriander phenolic antioxidants - response surface methodology approach
Назив: | Optimization of microwave-assisted extraction (MAE) of coriander phenolic antioxidants - response surface methodology approach | Аутори: | Zeković, Zoran ; Vladić, Jelena ; Vidović, Senka ; Adamović, Dušan ; Pavlić, Branimir | Година: | 2016 | Публикација: | Journal of the Science of Food and Agriculture | ISSN: | 0022-5142 Journal of the Science of Food and Agriculture Претражи идентификатор | Издавач: | Wiley | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 96 br. 13 str. 4613-4622 | DOI: | 10.1002/jsfa.7679 | WoS-ID: | 000382838100039 | Scopus-ID: | 2-s2.0-84982107327 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/294708 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
47
SCOPUSTM
SCOPUSTM
24
OpenCitations
OpenCitations
37
WEB OF SCIENCETM
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.