Резултати

еНаука >  Резултати >  Optimization of microwave-assisted extraction (MAE) of coriander phenolic antioxidants - response surface methodology approach
Назив: Optimization of microwave-assisted extraction (MAE) of coriander phenolic antioxidants - response surface methodology approach
Аутори: Zeković, Zoran  ; Vladić, Jelena  ; Vidović, Senka  ; Adamović, Dušan  ; Pavlić, Branimir  
Година: 2016
Публикација: Journal of the Science of Food and Agriculture
ISSN: 0022-5142 Journal of the Science of Food and Agriculture Претражи идентификатор
Издавач: Wiley
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 96 br. 13 str. 4613-4622
DOI: 10.1002/jsfa.7679
WoS-ID: 000382838100039
Scopus-ID: 2-s2.0-84982107327
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/294708
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности

47
SCOPUSTM
24
OpenCitations
37
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.