Резултати

еНаука >  Резултати >  Elemental composition of edible nuts: fast optimization and validation procedure of an ICP-OES method
Назив: Elemental composition of edible nuts: fast optimization and validation procedure of an ICP-OES method
Аутори: Tošić, Snežana  ; Mitić, Snežana ; Velimirović, Dragan  ; Stojanović, Gordana  ; Pavlović, Aleksandra  ; Pecev Marinković, Emilija  
Година: 2014
Публикација: Journal of the Science of Food and Agriculture
ISSN: 0022-5142 Journal of the Science of Food and Agriculture Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 95 br. 11 str. 2271-2278
DOI: 10.1002/jsfa.6946
WoS-ID: 000357326800015
Scopus-ID: 2-s2.0-84934344215
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/294709
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

42
SCOPUSTM
23
OpenCitations
40
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.