Резултати

еНаука >  Резултати >  An insight into in vitro antioxidant activity of Cantharellus cibarius hot water extract for the potential application in meat products
Назив: An insight into in vitro antioxidant activity of Cantharellus cibarius hot water extract for the potential application in meat products
Аутори: Novaković, Saša; Djekić, Ilija  ; Vunduk, Jovana  ; Klaus, Anita  ; Lorenzo, José M.; Barba, Francisco J.; Tomašević, Igor  
Година: 2019
Публикација: 60th International Meat Industry Conference (Meatcon2019)
ISSN: 1755-1307 Претражи идентификатор
Издавач: IOP Publishing Ltd, Bristol
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: vol. 333 br. 1 str. 012089-012089
DOI: 10.1088/1755-1315/333/1/012089
WoS-ID: 000509758800089
Scopus-ID: 2-s2.0-85074637021
URI: http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/4972
https://riofh.iofh.bg.ac.rs/handle/123456789/650
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/295434
Пројекат: Unapređenje i razvoj higijenskih i tehnoloških postupaka u proizvodnji namirnica životinjskog porekla u cilju dobijanja kvalitetnih i bezbednih proizvoda konkurentnih na svetskom tržištu (RS-46009)
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

3
SCOPUSTM
1
OpenCitations
2
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.