Резултати

еНаука >  Резултати >  Impact of egg white ovalbumin oxidation on the in vitro digestion and IgE reactivity
Назив: Impact of egg white ovalbumin oxidation on the in vitro digestion and IgE reactivity
Аутори: Nikolić, Jasna ; Gavrović-Jankulović, Marija  ; Atanasković-Marković, Marina  ; Anđelković, Uroš  
Година: 2015
Публикација: 1st International ImpARAS Conference
Издавач: COST Action FA1402 ImpARAS, Srbija
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 26-26
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/295499
URL: http://imparas.eu/events/conference-mc-meeting-serbia-23-27-nov/
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.