Резултати
еНаука >
Резултати >
Impact of egg white ovalbumin oxidation on the in vitro digestion and IgE reactivity
Назив: | Impact of egg white ovalbumin oxidation on the in vitro digestion and IgE reactivity | Аутори: | Nikolić, Jasna ; Gavrović-Jankulović, Marija ; Atanasković-Marković, Marina ; Anđelković, Uroš | Година: | 2015 | Публикација: | 1st International ImpARAS Conference | Издавач: | COST Action FA1402 ImpARAS, Srbija | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | str. 26-26 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/295499 | URL: | http://imparas.eu/events/conference-mc-meeting-serbia-23-27-nov/ | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.