Резултати

еНаука >  Резултати >  Usage of food industry by-products as raw materials in lactic acid fermentation
Назив: Usage of food industry by-products as raw materials in lactic acid fermentation
Аутори: Pejin, Jelena  ; Radosavljević, Miloš  ; Pribić, Milana  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Mladenović, Dragana  ; Đukić-Vuković, Aleksandra  ; Mojović, Ljiljana  
Година: 2018
Публикација: 6th International Conference on Sustainable Solid Waste Management, Naxos Island, Greece, 13–16 June 2018
Издавач: National Technical University of Athens
Тип резултата: Конференцијски рад
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/295881
URL: http://uest.ntua.gr/naxos2018/proceedings/pdf/NAXOS2018_Pejin_etal.pdf
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.