Резултати
еНаука >
Резултати >
Usage of food industry by-products as raw materials in lactic acid fermentation
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Usage of food industry by-products as raw materials in lactic acid fermentation | Аутори: | Pejin, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2018 | Публикација: | 6th International Conference on Sustainable Solid Waste Management, Naxos Island, Greece, 13–16 June 2018 | Издавач: | National Technical University of Athens | Тип резултата: | Конференцијски рад | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/295881 | URL: | http://uest.ntua.gr/naxos2018/proceedings/pdf/NAXOS2018_Pejin_etal.pdf | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.