Резултати
еНаука >
Резултати >
Optimization and Kinetics of the Solid-liquid Extraction Process of Polyphenols from Black Mulberry Fruit

Назив: | Optimization and Kinetics of the Solid-liquid Extraction Process of Polyphenols from Black Mulberry Fruit | Аутори: | Kostić, Emilija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2019 | Публикација: | Revista de Chimie | ISSN: | 0034-7752![]() ![]() |
Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 70 br. 3 str. 853-858 | DOI: | 10.37358/rc.19.3.7019 | WoS-ID: | 000464911600021 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85063877864 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/296499 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.