Резултати
Назив: | Značaj upotrebe surutke u prahu u proizvodnji nekih konditorskih proizvoda | Аутори: | Poledica, Mirjana ; Dragana Radojičić; D. Jeknić; I. Radovanović; Brković, Duško | Година: | 2012 | Публикација: | XVII savetovanje o biotehnologiji sa međunarodnim učešćem | Издавач: | Agronomski fakultet, Čačak, Srbija | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-87611-23-8 Претражи идентификатор | Колација: | vol. 17 str. 425-429 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/296852 | URL: | http://www.afc.kg.ac.rs | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.