Резултати

еНаука >  Резултати >  Značaj upotrebe surutke u prahu u proizvodnji nekih konditorskih proizvoda
Назив: Značaj upotrebe surutke u prahu u proizvodnji nekih konditorskih proizvoda
Аутори: Poledica, Mirjana  ; Dragana Radojičić; D. Jeknić; I. Radovanović; Brković, Duško  
Година: 2012
Публикација: XVII savetovanje o biotehnologiji sa međunarodnim učešćem
Издавач: Agronomski fakultet, Čačak, Srbija
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-87611-23-8 Претражи идентификатор
Колација: vol. 17 str. 425-429
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/296852
URL: http://www.afc.kg.ac.rs
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.