Резултати

еНаука >  Резултати >  Food enriched with fish flour decrease n-6/n-3 ratio in liver phospholipids in male Wistar rats
Назив: Food enriched with fish flour decrease n-6/n-3 ratio in liver phospholipids in male Wistar rats
Аутори: Ranković, Slavica G.  ; Popović, Tamara B.  ; Debeljak Martačić, Jasmina D.  ; Tomić, Mirko D.  ; Ignjatović, Đurđica S.  ; Tovilović Kovačević, Gordana I.  ; M. Glibetić
Уредници: Korać, Bato; Stančić, Ana  
Година: 2015
Публикација: Book of Abstracts: Third Congress Redox Medicine: Reactive Species Signaling, Analytical Methods, Phytopharmacy, Molecular Mechanisms of Disease - SSMFRP-2015; 2015 Sep 25-26; Belgrade, Serbia
Издавач: Belgrade: Serbian Society for Mitochondrial and Free-Radical Physiology
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-912893-3-1 Претражи идентификатор
Колација: str. 85-85
VBS COBISS 217701388
URI: http://radar.ibiss.bg.ac.rs/handle/123456789/6348
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/297488
URL: https://radar.ibiss.bg.ac.rs/handle/123456789/6348
Пројекат: Биолошки механизми, нутритивни унос и статус полинезасићених масних киселина и фолата: Унапређење исхране у Србији
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.