Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Food enriched with fish flour decrease n-6/n-3 ratio in liver phospholipids in male Wistar rats
Naziv: Food enriched with fish flour decrease n-6/n-3 ratio in liver phospholipids in male Wistar rats
Autori: Ranković, Slavica G.  ; Popović, Tamara B.  ; Debeljak Martačić, Jasmina D.  ; Tomić, Mirko D.  ; Ignjatović, Đurđica S.  ; Tovilović Kovačević, Gordana I.  ; M. Glibetić
Urednici: Korać, Bato; Stančić, Ana  
Godina: 2015
Publikacija: Book of Abstracts: Third Congress Redox Medicine: Reactive Species Signaling, Analytical Methods, Phytopharmacy, Molecular Mechanisms of Disease - SSMFRP-2015; 2015 Sep 25-26; Belgrade, Serbia
Izdavač: Belgrade: Serbian Society for Mitochondrial and Free-Radical Physiology
Tip rezultata: Konferencijski rad
ISBN: 978-86-912893-3-1 Pretraži identifikator
Kolacija: str. 85-85
VBS COBISS 217701388
URI: http://radar.ibiss.bg.ac.rs/handle/123456789/6348
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/297488
URL: https://radar.ibiss.bg.ac.rs/handle/123456789/6348
Projekat: Биолошки механизми, нутритивни унос и статус полинезасићених масних киселина и фолата: Унапређење исхране у Србији
Izvor metapodataka: Migracija
M-kategorija: 
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.

Pronađi DOI


Google ScholarTM

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.