Резултати
еНаука >
Резултати >
Chemical composition and microbial safety of pork meat products originating from Herzegovina
| Назив: | Chemical composition and microbial safety of pork meat products originating from Herzegovina | Остали називи: | Hemijski sastav i mikrobiološka bezbednost proizvoda od mesa svinja poreklom iz Hercegovine | Аутори: | Puljić, Leona; Kartalović, Brankica |
Година: | 2019 | Публикација: | Arhiv veterinarske medicine / Archives of veterinary medicine | ISSN: | 1820-9955 Arhiv veterinarske medicine Претражи идентификатор |
Издавач: | Novi Sad : Naučni institut za veterinarstvo | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 12 br. 2 str. 83-94 | DOI: | 10.46784/e-avm.v12i2.64 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85151032374 | URI: | https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/27427337#izum.si https://repo.niv.ns.ac.rs/xmlui/handle/123456789/262 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/298034 |
Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | 24M24 - Водећи национални часопис категорије M24 |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.