Резултати

еНаука >  Резултати >  Chemical composition and microbial safety of pork meat products originating from Herzegovina
Назив: Chemical composition and microbial safety of pork meat products originating from Herzegovina
Остали називи: Hemijski sastav i mikrobiološka bezbednost proizvoda od mesa svinja poreklom iz Hercegovine
Аутори: Puljić, Leona; Kartalović, Brankica  ; Grabovac, Jozo; Jukić-Grabovac, Marija; Kovačević, Dragan; Petrović, Jelena  ; Mastanjević, Krešimir
Година: 2019
Публикација: Arhiv veterinarske medicine / Archives of veterinary medicine
ISSN: 1820-9955 Arhiv veterinarske medicine Претражи идентификатор
Издавач: Novi Sad : Naučni institut za veterinarstvo
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 12 br. 2 str. 83-94
DOI: 10.46784/e-avm.v12i2.64
Scopus-ID: 2-s2.0-85151032374
URI: https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/27427337#izum.si
https://repo.niv.ns.ac.rs/xmlui/handle/123456789/262
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/298034
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
24M24 - Водећи национални часопис категорије M24

Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.