Резултати

еНаука >  Резултати >  Low-energy nanoemulsions with antioxidant red raspberry seed oil and fruit extracts – Influence of extract type and its quality and different polyols on EPI nanoemulsion formation and stability
Назив: Low-energy nanoemulsions with antioxidant red raspberry seed oil and fruit extracts – Influence of extract type and its quality and different polyols on EPI nanoemulsion formation and stability
Аутори: Gledović, Ana  ; Đoković, Jelena B.  ; Savić, Sanela  ; Tasić-Kostov, Marija; Pavlović, D.; Savić, Snežana D.  
Година: 2018
Публикација: 12th Central European Symposium on Pharmaceutical Technology
Издавач: Szeged, Hungary
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: vol. 88 str. 174-175
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/299619
URL: https://cespt2018.org/wp/
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.