Резултати
еНаука >
Резултати >
Low-energy nanoemulsions with antioxidant red raspberry seed oil and fruit extracts – Influence of extract type and its quality and different polyols on EPI nanoemulsion formation and stability

Назив: | Low-energy nanoemulsions with antioxidant red raspberry seed oil and fruit extracts – Influence of extract type and its quality and different polyols on EPI nanoemulsion formation and stability | Аутори: | Gledović, Ana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2018 | Публикација: | 12th Central European Symposium on Pharmaceutical Technology | Издавач: | Szeged, Hungary | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | vol. 88 str. 174-175 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/299619 | URL: | https://cespt2018.org/wp/ | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.