Резултати

еНаука >  Резултати >  Uticaj molekularnih svojstava maltodekstrina na tehnološko ponašanje niskoenergetskih prehrambenih emulzija
Назив: Uticaj molekularnih svojstava maltodekstrina na tehnološko ponašanje niskoenergetskih prehrambenih emulzija
Остали називи: Influence of molecular characteristics of maltodextrins on technological behaviour of low-energy food emulsions
Аутори: Dokić-Baucal, Ljubica  
Ментор: Jakovljević, Jovan
Остала ауторства: Marjanović, Nikola ; Jakovljević, Jovan; Carić, Marijana  
Година: 2002
Издавач: Novi Sad: Autorski reprint
Novi Sad: Univerzitet u Novom Sadu, Tehnološki fakultet Novi Sad
Тип резултата: Докторска дисертација
Колација: str. 1-72
VBS COBISS: 179021831
URI: https://www.cris.uns.ac.rs/DownloadFileServlet/Disertacija15380394342139.pdf?controlNumber=(BISIS)71467&fileName=15380394342139.pdf&id=12020&source=NaRDuS&language=sr
https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=71467&source=NaRDuS&language=sr
https://www.cris.uns.ac.rs/DownloadFileServlet/IzvestajKomisije157120671984867.pdf?controlNumber=(BISIS)71467&fileName=157120671984867.pdf&id=13834&source=NaRDuS&language=sr
https://nardus.mpn.gov.rs/handle/123456789/11436
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/300661
М-категорија: 
70M70 - Одбрањена докторска дисертација

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца