Резултати

еНаука >  Резултати >  Uticaj brzine hlađenja polutki, vremena otkoštavanja post mortem i postupka salamurenja na kvalitet i bezbednost kuvane šunke
Назив: Uticaj brzine hlađenja polutki, vremena otkoštavanja post mortem i postupka salamurenja na kvalitet i bezbednost kuvane šunke
Остали називи: Effect of chilling rate of carcasses, time of deboning post mortem and way of curingon quality and safety of cooked ham
Аутори: Tomović, Vladimir
Ментор: Petrović, Ljiljana
Остала ауторства: Vuković, Ilija; Grujić, Radoslav; Džinić, Natalija; Petrović, Ljiljana
Година: 2009
Публикација: Универзитет у Новом Саду
Издавач: Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет
Тип резултата: Докторска дисертација
VBS COBISS: 245672199
URI: https://nardus.mpn.gov.rs/handle/123456789/9937
https://www.cris.uns.ac.rs/DownloadFileServlet/Disertacija152464578628929.pdf?controlNumber=(BISIS)71279&fileName=152464578628929.pdf&id=11259&source=NaRDuS&language=sr
https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=71279&source=NaRDuS&language=sr
https://www.cris.uns.ac.rs/DownloadFileServlet/IzvestajKomisije152464577765744.pdf?controlNumber=(BISIS)71279&fileName=152464577765744.pdf&id=11258&source=NaRDuS&language=sr
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/300663
М-категорија: 
70M70 - Одбрањена докторска дисертација

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца