Назив: | Senzorski, nutritivni i funkcionalni profil integralne testenine sa dodatkom heljdinog brašna Sensory, nutritional and functional profile of whole grain pasta with buckwheat flour addition |
Аутори: | Škrobot, Dubravka |
Ментор: | Tomović, Vladimir; Pestorić, Mladenka |
Остала ауторства: | Šoronja-Simović, Dragana ; Tomović, Vladimir; Pestorić, Mladenka ; Tumbas Šaponjac, Vesna |
Година: | 2016 |
Публикација: | Универзитет у Новом Саду |
Издавач: | Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет |
Тип резултата: | Докторска дисертација |
URI: | http://www.cris.uns.ac.rs/DownloadFileServlet/Disertacija145950847035597.pdf?controlNumber=(BISIS)100517&fileName=145950847035597.pdf&id=5271&source=NaRDuS&language=sr http://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=100517&source=NaRDuS&language=sr http://www.cris.uns.ac.rs/DownloadFileServlet/IzvestajKomisije145950848973876.pdf?controlNumber=(BISIS)100517&fileName=145950848973876.pdf&id=5272&source=NaRDuS&language=sr https://nardus.mpn.gov.rs/handle/123456789/5501 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/300665 |
М-категорија: | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |