Резултати

еНаука >  Резултати >  Senzorski, nutritivni i funkcionalni profil integralne testenine sa dodatkom heljdinog brašna
Назив: Senzorski, nutritivni i funkcionalni profil integralne testenine sa dodatkom heljdinog brašna
Sensory, nutritional and functional profile of whole grain pasta with buckwheat flour addition
Аутори: Škrobot, Dubravka
Ментор: Tomović, Vladimir; Pestorić, Mladenka  
Остала ауторства: Šoronja-Simović, Dragana  ; Tomović, Vladimir; Pestorić, Mladenka  ; Tumbas Šaponjac, Vesna  
Година: 2016
Публикација: Универзитет у Новом Саду
Издавач: Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет
Тип резултата: Докторска дисертација
URI: http://www.cris.uns.ac.rs/DownloadFileServlet/Disertacija145950847035597.pdf?controlNumber=(BISIS)100517&fileName=145950847035597.pdf&id=5271&source=NaRDuS&language=sr
http://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=100517&source=NaRDuS&language=sr
http://www.cris.uns.ac.rs/DownloadFileServlet/IzvestajKomisije145950848973876.pdf?controlNumber=(BISIS)100517&fileName=145950848973876.pdf&id=5272&source=NaRDuS&language=sr
https://nardus.mpn.gov.rs/handle/123456789/5501
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/300665
М-категорија: 
70M70 - Одбрањена докторска дисертација

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца