Резултати

еНаука >  Резултати >  Primena tehnoloških postupaka spontane fermentacije i osmotske dehidratacije za unapređenje nutritivnog profila, senzornih svojstava i održivosti kupusa
Назив: Primena tehnoloških postupaka spontane fermentacije i osmotske dehidratacije za unapređenje nutritivnog profila, senzornih svojstava i održivosti kupusa
The application of technological processes of spontaneous fermentation and osmotic dehydration for improving the nutritional profile, sensory characteristics and viability of cabbage
Аутори: Cvetković, Biljana  
Ментор: Lević, Ljubinko ; Kevrešan, Žarko  
Остала ауторства: Tepić, Aleksandra  ; Lević, Ljubinko ; Kevrešan, Žarko  ; Pezo, Lato  
Година: 2014
Публикација: Универзитет у Новом Саду
Издавач: Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет
Тип резултата: Докторска дисертација
VBS COBISS: 294198023
URI: http://www.cris.uns.ac.rs/DownloadFileServlet/Disertacija142141369128613.pdf?controlNumber=(BISIS)90494&fileName=142141369128613.pdf&id=3220&source=NaRDuS&language=sr
https://nardus.mpn.gov.rs/handle/123456789/1824
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/300730
http://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=90494&source=NaRDuS&language=sr
http://www.cris.uns.ac.rs/DownloadFileServlet/IzvestajKomisije141268217391184.pdf?controlNumber=(BISIS)90494&fileName=141268217391184.pdf&id=2819&source=NaRDuS&language=sr
Пројекат: Razvoj i primena novih i tradicionalnih tehnologija u proizvodnji konkurentnih prehrambenih proizvoda sa dodatom vrednošću za evropsko i svetsko tržište - Stvorimo bogatstvo iz bogatstva Srbije (RS-46001)
М-категорија: 
70M70 - Одбрањена докторска дисертација

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца