Назив: | Primena tehnoloških postupaka spontane fermentacije i osmotske dehidratacije za unapređenje nutritivnog profila, senzornih svojstava i održivosti kupusa The application of technological processes of spontaneous fermentation and osmotic dehydration for improving the nutritional profile, sensory characteristics and viability of cabbage |
Аутори: | Cvetković, Biljana |
Ментор: | Lević, Ljubinko ; Kevrešan, Žarko |
Остала ауторства: | Tepić, Aleksandra ; Lević, Ljubinko ; Kevrešan, Žarko ; Pezo, Lato |
Година: | 2014 |
Публикација: | Универзитет у Новом Саду |
Издавач: | Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет |
Тип резултата: | Докторска дисертација |
VBS COBISS: | 294198023 |
URI: | http://www.cris.uns.ac.rs/DownloadFileServlet/Disertacija142141369128613.pdf?controlNumber=(BISIS)90494&fileName=142141369128613.pdf&id=3220&source=NaRDuS&language=sr https://nardus.mpn.gov.rs/handle/123456789/1824 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/300730 http://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=90494&source=NaRDuS&language=sr http://www.cris.uns.ac.rs/DownloadFileServlet/IzvestajKomisije141268217391184.pdf?controlNumber=(BISIS)90494&fileName=141268217391184.pdf&id=2819&source=NaRDuS&language=sr |
Пројекат: | Razvoj i primena novih i tradicionalnih tehnologija u proizvodnji konkurentnih prehrambenih proizvoda sa dodatom vrednošću za evropsko i svetsko tržište - Stvorimo bogatstvo iz bogatstva Srbije (RS-46001) |
М-категорија: | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |