Резултати

еНаука >  Резултати >  Potencijal cijanobakterija u formulaciji prehrambenih proizvoda sa dodatom vrednošću
Назив: Potencijal cijanobakterija u formulaciji prehrambenih proizvoda sa dodatom vrednošću
Potential of cyanobacteria in formulation ofvalue-added food products
Аутори: Milovanović, Ivan
Ментор: Ćetković, Gordana; Mišan, Aleksandra  
Остала ауторства: Simeunović, Jelica  ; Ćetković, Gordana; Mišan, Aleksandra  ; Čanadanović-Brunet, Jasna  
Година: 2016
Публикација: Универзитет у Новом Саду
Издавач: Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет
Тип резултата: Докторска дисертација
URI: https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/16725
https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=100299&source=eNauka&language=en
http://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=100299&source=NaRDuS&language=sr
http://www.cris.uns.ac.rs/DownloadFileServlet/Disertacija145804445209616.pdf?controlNumber=(BISIS)100299&fileName=145804445209616.pdf&id=5092&source=NaRDuS&language=sr
https://nardus.mpn.gov.rs/handle/123456789/5436
http://www.cris.uns.ac.rs/DownloadFileServlet/IzvestajKomisije145804448057411.pdf?controlNumber=(BISIS)100299&fileName=145804448057411.pdf&id=5093&source=NaRDuS&language=sr
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/300732
М-категорија: 
70M70 - Одбрањена докторска дисертација

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца