Резултати

еНаука >  Резултати >  Physical and textural properties of gingerbread cookies supplemented with common buckwheat
Назив: Physical and textural properties of gingerbread cookies supplemented with common buckwheat
Аутори: Filipčev, Bojana  ; Šimurina, Olivera  ; Bodroža-Solarov, Marija  ; Jevtić-Mučibabić, Rada  
Година: 2013
Публикација: III International Congress "Engineering, Environment and Materials in Processing Industry" (M. Gligorić, A. Došić, D. Kešelj, D. Vujadinović)
Издавач: Faculty of Technology Zvornik, Bosna i Hercegovina
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-99955-81-11-4 Претражи идентификатор
Колација: str. 608-615
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/301985
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.