Резултати
еНаука >
Резултати >
Physical and textural properties of gingerbread cookies supplemented with common buckwheat
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Physical and textural properties of gingerbread cookies supplemented with common buckwheat | Аутори: | Filipčev, Bojana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2013 | Публикација: | III International Congress "Engineering, Environment and Materials in Processing Industry" (M. Gligorić, A. Došić, D. Kešelj, D. Vujadinović) | Издавач: | Faculty of Technology Zvornik, Bosna i Hercegovina | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-99955-81-11-4![]() ![]() |
Колација: | str. 608-615 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/301985 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.