Резултати
еНаука >
Резултати >
Histological and histochemical analysis of dry fermented sausage of kulen composition
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Histological and histochemical analysis of dry fermented sausage of kulen composition | Аутори: | Gajdov, Vladimir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2021 | Публикација: | Meat Technology | ISSN: | 2466-4812![]() ![]() |
Издавач: | Institute of Meat Hygiene and Technology | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 62 br. 2 str. 104-112 | DOI: | 10.18485/MEATTECH.2021.62.2.3 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85122808541 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/302084 https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/2389 https://repo.niv.ns.ac.rs/xmlui/handle/123456789/456 |
Пројекат: | Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200143 (Univerzitet u Beogradu, Fakultet veterinarske medicine) (RS-200143) | М-категорија: | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |