Резултати

еНаука >  Резултати >  Histological and histochemical analysis of dry fermented sausage of kulen composition
Назив: Histological and histochemical analysis of dry fermented sausage of kulen composition
Аутори: Gajdov, Vladimir  ; Radovanović, Anita  ; Lužajić-Božinovski, Tijana  ; Marković, Danica  ; Stajković, Silvana  ; Milošević, Ivan  
Година: 2021
Публикација: Meat Technology
ISSN: 2466-4812 Meat Technology Претражи идентификатор
Издавач: Institute of Meat Hygiene and Technology
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 62 br. 2 str. 104-112
DOI: 10.18485/MEATTECH.2021.62.2.3
Scopus-ID: 2-s2.0-85122808541
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/302084
https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/2389
https://repo.niv.ns.ac.rs/xmlui/handle/123456789/456
Пројекат: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200143 (Univerzitet u Beogradu, Fakultet veterinarske medicine) (RS-200143)
М-категорија: 
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја

Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Creative Commons лиценца