Резултати
еНаука >
Резултати >
The level of food safety knowledge in food establishments in three European countries
Назив: | The level of food safety knowledge in food establishments in three European countries | Аутори: | Šmigić, Nada ; Djekić, Ilija ; Martins, Margarida Liz; Rocha, Ada; Sidiropoulou, Nikoleta; Kalogianni, Eleni P. | Година: | 2016 | Публикација: | Food Control | ISSN: | 0956-7135 Food Control Претражи идентификатор | Издавач: | Elsevier Sci Ltd, Oxford | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 63 str. 187-194 | DOI: | 10.1016/j.foodcont.2015.11.017 | WoS-ID: | 000371191300025 | Scopus-ID: | 2-s2.0-84949664551 | URI: | http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/4119 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/302308 |
М-категорија: | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
56
SCOPUSTM
SCOPUSTM
42
OpenCitations
OpenCitations
49
WEB OF SCIENCETM
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.