Резултати

еНаука >  Резултати >  The level of food safety knowledge in food establishments in three European countries
Назив: The level of food safety knowledge in food establishments in three European countries
Аутори: Šmigić, Nada  ; Djekić, Ilija  ; Martins, Margarida Liz; Rocha, Ada; Sidiropoulou, Nikoleta; Kalogianni, Eleni P.
Година: 2016
Публикација: Food Control
ISSN: 0956-7135 Food Control Претражи идентификатор
Издавач: Elsevier Sci Ltd, Oxford
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 63 str. 187-194
DOI: 10.1016/j.foodcont.2015.11.017
WoS-ID: 000371191300025
Scopus-ID: 2-s2.0-84949664551
URI: http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/4119
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/302308
М-категорија: 
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности

56
SCOPUSTM
42
OpenCitations
49
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.