Резултати
еНаука >
Резултати >
Effect of different concentration of linseed oil in the diets on content of essential fatty acids of common carp, Cyprinus carpio, L

Назив: | Effect of different concentration of linseed oil in the diets on content of essential fatty acids of common carp, Cyprinus carpio, L | Аутори: | Trbović, Dejana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2012 | Публикација: | 6th Central European Congress on Food, CEFood2012 | Издавач: | University of Novi Sad, Institute of Food Technology, Serbia | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7994-027-8![]() ![]() |
Колација: | str. 1595-1599 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/303418 | URL: | http://cefood2012.rs | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.