Резултати

еНаука >  Резултати >  Effect of different concentration of linseed oil in the diets on content of essential fatty acids of common carp, Cyprinus carpio, L
Назив: Effect of different concentration of linseed oil in the diets on content of essential fatty acids of common carp, Cyprinus carpio, L
Аутори: Trbović, Dejana  ; Boris Župan; Dragana Ljubojević  ; Ćirković, Miroslav ; Ivan Bogut; Žarko Alargić; Milićević, Dragan  
Година: 2012
Публикација: 6th Central European Congress on Food, CEFood2012
Издавач: University of Novi Sad, Institute of Food Technology, Serbia
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-027-8 Претражи идентификатор
Колација: str. 1595-1599
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/303418
URL: http://cefood2012.rs
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.