Резултати
еНаука >
Резултати >
Susceptibillity of the plant pathogenic bacteria to the crude (fresh) garlic extract (Allium sativum L.)
Назив: | Susceptibillity of the plant pathogenic bacteria to the crude (fresh) garlic extract (Allium sativum L.) | Аутори: | Vlajić, Slobodan ; Iličić, Renata ; Jelica Balaž | Година: | 2014 | Публикација: | Scientific Conference: Challenges in Modern Agricultural Production | Издавач: | Institute of Agriculture-University 'Ss. Cyril and Methodius', Makedonija, Skoplje | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | str. 56-56 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/303854 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.