Резултати

еНаука >  Резултати >  Susceptibillity of the plant pathogenic bacteria to the crude (fresh) garlic extract (Allium sativum L.)
Назив: Susceptibillity of the plant pathogenic bacteria to the crude (fresh) garlic extract (Allium sativum L.)
Аутори: Vlajić, Slobodan  ; Iličić, Renata  ; Jelica Balaž
Година: 2014
Публикација: Scientific Conference: Challenges in Modern Agricultural Production
Издавач: Institute of Agriculture-University 'Ss. Cyril and Methodius', Makedonija, Skoplje
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 56-56
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/303854
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.