Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Divergence of barley and oat varieties according to their content of β-glucan
Naziv: Divergence of barley and oat varieties according to their content of β-glucan
Autori: Marković, Stefan  ; Đukić, Nevena  ; Knežević, Desimir  ; Lekovic, Suzana
Godina: 2017
Publikacija: Journal of the Serbian Chemical Society
ISSN: 0352-5139 Journal of the Serbian Chemical Society
Tip rezultata: Naučni članak
Kolacija: vol. 82 br. 4 str. 379-388
DOI: 10.2298/jsc1610310010m
WoS-ID: 000404614300003
Scopus-ID: 2-s2.0-85019356573
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/304324
https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/8902
Izvor metapodataka: Migrirano iz RIS podataka
M-kategorija: 
23M23 - Rad u međ. časopisu

4
SCOPUSTM
2
OpenCitations
6
WEB OF SCIENCETM
Alt metrika
Dimensions

Zahtev za ispravku

Poruka će biti poslata Vašem NIO uredniku

Molimo Vas da unesete sadržaj

Pronađi DOI

Unpaywall

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.