Резултати
еНаука >
Резултати >
Optimization: Microwave irradiation effect on polyphenolic compounds extraction from winter savory (Satureja montana L.)
Назив: | Optimization: Microwave irradiation effect on polyphenolic compounds extraction from winter savory (Satureja montana L.) | Аутори: | Zeković, Zoran ; Gavarić, Aleksandra ; Pavlić, Branimir ; Vidović, Senka ; Vladić, Jelena | Година: | 2017 | Публикација: | Separation Science and Technology | ISSN: | 0149-6395 Separation Science and Technology Претражи идентификатор | Издавач: | Taylor & Francis Group | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 52 br. 8 str. 1377-1386 | DOI: | 10.1080/01496395.2017.1288744 | WoS-ID: | 000399716200006 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85017104184 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/304409 https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/3229 |
Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
9
SCOPUSTM
SCOPUSTM
7
OpenCitations
OpenCitations
9
WEB OF SCIENCETM
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.