Резултати

еНаука >  Резултати >  Optimization: Microwave irradiation effect on polyphenolic compounds extraction from winter savory (Satureja montana L.)
Назив: Optimization: Microwave irradiation effect on polyphenolic compounds extraction from winter savory (Satureja montana L.)
Аутори: Zeković, Zoran  ; Gavarić, Aleksandra  ; Pavlić, Branimir  ; Vidović, Senka  ; Vladić, Jelena  
Година: 2017
Публикација: Separation Science and Technology
ISSN: 0149-6395 Separation Science and Technology Претражи идентификатор
Издавач: Taylor & Francis Group
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 52 br. 8 str. 1377-1386
DOI: 10.1080/01496395.2017.1288744
WoS-ID: 000399716200006
Scopus-ID: 2-s2.0-85017104184
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/304409
https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/3229
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

7
SCOPUSTM
7
OpenCitations
7
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.