Резултати
еНаука >
Резултати >
Breadmaking potential and proteolytic activity of wheat varieties from two production years with different climate conditions

Назив: | Breadmaking potential and proteolytic activity of wheat varieties from two production years with different climate conditions | Аутори: | Tomić, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2015 | Публикација: | Food & Feed Research | ISSN: | 2217-5369![]() ![]() |
Издавач: | Novi Sad : Institute for Food Technology | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 42 br. 2 str. 83-90 | DOI: | 10.5937/ffr1502083t | VBS COBISS: | 262630412 | URI: | https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/262630412#izum.si https://enauka.gov.rs/handle/123456789/304748 |
Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | 51M51 - Водећи национални часопис категорије M51 |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.