Резултати

еНаука >  Резултати >  Breadmaking potential and proteolytic activity of wheat varieties from two production years with different climate conditions
Назив: Breadmaking potential and proteolytic activity of wheat varieties from two production years with different climate conditions
Аутори: Tomić, Jelena  ; Torbica, Aleksandra  ; Popović, Ljiljana  ; Rakita, Slađana  ; Živančev, Dragan  
Година: 2015
Публикација: Food & Feed Research
ISSN: 2217-5369 Food and Feed Research Претражи идентификатор
Издавач: Novi Sad : Institute for Food Technology
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 42 br. 2 str. 83-90
DOI: 10.5937/ffr1502083t
VBS COBISS: 262630412
URI: https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/262630412#izum.si
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/304748
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
51M51 - Водећи национални часопис категорије M51

4
OpenCitations
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.