Резултати

еНаука >  Резултати >  Artificial Neural Network Approach to Modelling of Metal Contents in Different Types of Chocolates
Назив: Artificial Neural Network Approach to Modelling of Metal Contents in Different Types of Chocolates
Аутори: Podunavac-Kuzmanović, Sanja  ; Jevrić, Lidija  ; Švarc-Gajić, Jaroslava  ; Kovacević, Strahinja  ; Vasiljević, Ivana; Kecojević, Isidora; Ivanović, Evica  
Година: 2015
Публикација: Acta Chimica Slovenica
ISSN: 1318-0207 Acta Chimica Slovenica Претражи идентификатор
Издавач: Ljubljana: Slovensko Kemijsko Drustvo
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 62 br. 1 str. 190-195
DOI: 10.17344/acsi.2014.888
WoS-ID: 000351639400022
Scopus-ID: 2-s2.0-84927667101
PMID: 25830975
URI: http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/3795
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/305089
https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/6502
Пројекат: Provincial Secretariat for Science and Technological Development of Vojvodina [114-451-3593/2013-04]
Pristupi održivosti i zelene hemije u razvoju ekološki pogodnih analitičkih metoda i skladištenju energije (RS-172012)
Dizajniranje, sinteza, karakterizacija i procena praktične primene koordinacionih i organometalnih jedinjenja (RS-172014)
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

7
SCOPUSTM
7
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Creative Commons лиценца