Резултати
еНаука >
Резултати >
Pečurke kao funkcionalna hrana i izvor farmakološki potencijalno značajnih jedinjenja (Mushrooms as a functiona food and as a source of potentially important pharmacologically active compounds)
Назив: | Pečurke kao funkcionalna hrana i izvor farmakološki potencijalno značajnih jedinjenja (Mushrooms as a functiona food and as a source of potentially important pharmacologically active compounds) | Аутори: | Vidović, Senka S. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2011 | Публикација: | Međunarodni seminar “Dijetetski proizvodi u zdravlju i bolesti” | ISSN: | 2232-9544![]() ![]() |
Издавач: | Farmaceutski fakultet Univerziteta u Tuzli, Bosna i Hercegovina | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | str. 15-16 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/306224 | URL: | http://hranomdozdravlja.com/?do=casopis | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.