Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Pečurke kao funkcionalna hrana i izvor farmakološki potencijalno značajnih jedinjenja (Mushrooms as a functiona food and as a source of potentially important pharmacologically active compounds)
Naziv: Pečurke kao funkcionalna hrana i izvor farmakološki potencijalno značajnih jedinjenja (Mushrooms as a functiona food and as a source of potentially important pharmacologically active compounds)
Autori: Vidović, Senka S.  ; Tepić, Aleksandra  ; Šumić, Zdravko M.  ; Jokić Stela
Godina: 2011
Publikacija: Međunarodni seminar “Dijetetski proizvodi u zdravlju i bolesti”
ISSN: 2232-9544 Pretraži identifikator
Izdavač: Farmaceutski fakultet Univerziteta u Tuzli, Bosna i Hercegovina
Tip rezultata: Konferencijski rad
Kolacija: str. 15-16
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/306224
URL: http://hranomdozdravlja.com/?do=casopis
Izvor metapodataka: Migrirano iz RIS podataka
M-kategorija: 
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.

Pronađi DOI


Google ScholarTM

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.