Резултати

еНаука >  Резултати >  CONTRIBUTION TO THE KNOWLEDGE ABOUT THE PRESENCE AND ROLE OF ENTEROBACTER GERGOVIAE IN SENSORY CHARACTERISTICS OF DAIRY PRODUCTS
Назив: CONTRIBUTION TO THE KNOWLEDGE ABOUT THE PRESENCE AND ROLE OF ENTEROBACTER GERGOVIAE IN SENSORY CHARACTERISTICS OF DAIRY PRODUCTS
Аутори: Mladenović, Katarina  ; Grujović, Mirjana  ; Čomić, Ljiljana R 
Година: 2020
Публикација: Arhiv veterinarske medicine / Archives of Veterinary Medicine
ISSN: 1820-9955 Arhiv veterinarske medicine
Издавач: Naučni institut za veterinarstvo "Novi Sad"
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 13 br. 1 str. 101-109
DOI: 10.46784/e-avm.v13i1.104
Scopus-ID: 2-s2.0-85151016724
URI: https://repo.niv.ns.ac.rs/xmlui/handle/123456789/295
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/307421
https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/27253257#izum.si
https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/13754
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја

Алт метрика
Dimensions

Захтев за исправку

Порука ће бити послата Вашем НИО уреднику

Молимо Вас да унесете садржај

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.