Резултати
еНаука >
Резултати >
CONTRIBUTION TO THE KNOWLEDGE ABOUT THE PRESENCE AND ROLE OF ENTEROBACTER GERGOVIAE IN SENSORY CHARACTERISTICS OF DAIRY PRODUCTS
Назив: | CONTRIBUTION TO THE KNOWLEDGE ABOUT THE PRESENCE AND ROLE OF ENTEROBACTER GERGOVIAE IN SENSORY CHARACTERISTICS OF DAIRY PRODUCTS | Аутори: | Mladenović, Katarina ; Grujović, Mirjana ; Čomić, Ljiljana R | Година: | 2020 | Публикација: | Arhiv veterinarske medicine / Archives of Veterinary Medicine | ISSN: | 1820-9955 Arhiv veterinarske medicine Претражи идентификатор | Издавач: | Naučni institut za veterinarstvo "Novi Sad" | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 13 br. 1 str. 101-109 | DOI: | 10.46784/e-avm.v13i1.104 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85151016724 | URI: | https://repo.niv.ns.ac.rs/xmlui/handle/123456789/295 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/307421 https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/27253257#izum.si https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/13754 |
Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.