Резултати

еНаука >  Резултати >  CONTRIBUTION TO THE KNOWLEDGE ABOUT THE PRESENCE AND ROLE OF ENTEROBACTER GERGOVIAE IN SENSORY CHARACTERISTICS OF DAIRY PRODUCTS
Назив: CONTRIBUTION TO THE KNOWLEDGE ABOUT THE PRESENCE AND ROLE OF ENTEROBACTER GERGOVIAE IN SENSORY CHARACTERISTICS OF DAIRY PRODUCTS
Аутори: Mladenović, Katarina  ; Grujović, Mirjana  ; Čomić, Ljiljana R 
Година: 2020
Публикација: Arhiv veterinarske medicine / Archives of Veterinary Medicine
ISSN: 1820-9955 Arhiv veterinarske medicine Претражи идентификатор
Издавач: Naučni institut za veterinarstvo "Novi Sad"
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 13 br. 1 str. 101-109
DOI: 10.46784/e-avm.v13i1.104
Scopus-ID: 2-s2.0-85151016724
URI: https://repo.niv.ns.ac.rs/xmlui/handle/123456789/295
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/307421
https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/27253257#izum.si
https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/13754
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја

Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.