Резултати
еНаука >
Резултати >
Effect of extrusion and microwave roasting on chemical composition and protein solubility of flaxseed intended for broilers nutriton
Назив: | Effect of extrusion and microwave roasting on chemical composition and protein solubility of flaxseed intended for broilers nutriton | Аутори: | Puvača, Nikola ; V. Stanaćev; Milić Dragan; V. Stanaćev; Z. Pavlovski; Škrbić, Zdenka | Година: | 2013 | Публикација: | Proceedings of 10th International Symposium "Modern Trends in Livestock Production" | Издавач: | Institut za stočarstvo, Srbija | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-82431-69-5 Претражи идентификатор | Колација: | str. 446-452 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/308599 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.