Резултати

еНаука >  Резултати >  Effect of extrusion and microwave roasting on chemical composition and protein solubility of flaxseed intended for broilers nutriton
Назив: Effect of extrusion and microwave roasting on chemical composition and protein solubility of flaxseed intended for broilers nutriton
Аутори: Puvača, Nikola  ; V. Stanaćev; Milić Dragan; V. Stanaćev; Z. Pavlovski; Škrbić, Zdenka  
Година: 2013
Публикација: Proceedings of 10th International Symposium "Modern Trends in Livestock Production"
Издавач: Institut za stočarstvo, Srbija
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-82431-69-5 Претражи идентификатор
Колација: str. 446-452
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/308599
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.