Назив: | Current (Food) Allergenic Risk Assessment: Is It Fit for Novel Foods? Status Quo and Identification of Gaps |
Аутори: | Mazzucchelli, Gabriel; Holzhauser, Thomas; Ćirković-Veličković, Tanja ; Diaz-Perales, Araceli; Molina, Elena; Roncada, Paola; Rodrigues, Pedro; Verhoeckx, Kitty; Hoffmann-Sommergruber, Karin |
Година: | 2018 |
Публикација: | Molecular Nutrition and Food Research |
ISSN: | 1613-4125 Molecular Nutrition and Food Research Претражи идентификатор |
Издавач: | Wiley, Hoboken |
Тип резултата: | Научни чланак |
Колација: | vol. 62 br. 1 |
DOI: | 10.1002/mnfr.201700278 |
WoS-ID: | 000419727500012 |
Scopus-ID: | 2-s2.0-85040358214 |
PMID: | 28925060 |
URI: | https://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/2067 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/309713 |
Пројекат: | Molekularne osobine i modifikacije nekih respiratornih i nutritivnih alergena (RS-172024) MINECO, Spain [AGL2014-59771-R] PROMAR: Projetos Pilotos e a Transformacao de Embarcacoes de Pesca [31-03-05-FEP-0060] Austrian Science Fund [FWF SFB F4603] |
М-категорија: | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |