Резултати

еНаука >  Резултати >  Current (Food) Allergenic Risk Assessment: Is It Fit for Novel Foods? Status Quo and Identification of Gaps
Назив: Current (Food) Allergenic Risk Assessment: Is It Fit for Novel Foods? Status Quo and Identification of Gaps
Аутори: Mazzucchelli, Gabriel; Holzhauser, Thomas; Ćirković-Veličković, Tanja  ; Diaz-Perales, Araceli; Molina, Elena; Roncada, Paola; Rodrigues, Pedro; Verhoeckx, Kitty; Hoffmann-Sommergruber, Karin
Година: 2018
Публикација: Molecular Nutrition and Food Research
ISSN: 1613-4125 Molecular Nutrition and Food Research Претражи идентификатор
Издавач: Wiley, Hoboken
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 62 br. 1
DOI: 10.1002/mnfr.201700278
WoS-ID: 000419727500012
Scopus-ID: 2-s2.0-85040358214
PMID: 28925060
URI: https://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/2067
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/309713
Пројекат: Molekularne osobine i modifikacije nekih respiratornih i nutritivnih alergena (RS-172024)
MINECO, Spain [AGL2014-59771-R]
PROMAR: Projetos Pilotos e a Transformacao de Embarcacoes de Pesca [31-03-05-FEP-0060]
Austrian Science Fund [FWF SFB F4603]
М-категорија: 
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности

45
SCOPUSTM
15
PubMed CentralTM
33
OpenCitations
39
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Creative Commons лиценца