Резултати

еНаука >  Резултати >  Influence of a new growing technology on antioxidant capacity and phenolic composition of blackberry Čačanska Bestrna
Назив: Influence of a new growing technology on antioxidant capacity and phenolic composition of blackberry Čačanska Bestrna
Влияние на нова технология на отглеждане върху антиоксидантния капацитет и фенолното съдържание на къпина ‘Чачанска Бестрна’
Аутори: Karaklajić-Stajić, Žaklina M.  ; Tomić, Jelena M.  ; Pešaković, Marijana I.  ; Paunović, Svetlana M.  ; Boris Rilak  ; Mira Milinkovic  
Година: 2019
Публикација: Journal of Mountain Agriculture on the Balkans
ISSN 1311-0489 Претражи идентификатор
Издавач: Troyan : Research Institute of Mountain Stockbreeding and Agriculture, Bulgaria
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 22 br. 3 str. 132-148
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/309937
https://refri.institut-cacak.org/handle/123456789/534
Пројекат: Утицај сорте и услова гајења на садржај биоактивних компоненти јагодастог и коштичавог воћа и добијање биолошки вредних производа побољшаним и новим технологијама
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Захтев за исправку

Порука ће бити послата Вашем НИО уреднику

Молимо Вас да унесете садржај

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.