Резултати
еНаука >
Резултати >
Bioactive compounds and antioxidant activity of fruits by-products: evaluation of different extraction techniques
Назив: | Bioactive compounds and antioxidant activity of fruits by-products: evaluation of different extraction techniques | Аутори: | Moreira, Manuela M.; Barroso, Fátima M.; Soares, Cristina; Ramalhosa, Maria Joao; Correia Manuela; Cvetanović, Aleksandra ; Radojković, Marija ; Švarc-Gajić, Jaroslava ; Delerue-Matos, Cristina | Година: | 2016 | Публикација: | The International Bioscience Conference and the 6th International PSU–UNS Bioscience Conference – IBSC 2016, Book of Abstracts | Издавач: | Novi Sad: University of Novi Sad, Faculty of Sciences, Serbia | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7031-363-7 Претражи идентификатор | Колација: | str. 181-182 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/310671 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.