Резултати

еНаука >  Резултати >  Bioactive compounds and antioxidant activity of fruits by-products: evaluation of different extraction techniques
Назив: Bioactive compounds and antioxidant activity of fruits by-products: evaluation of different extraction techniques
Аутори: Moreira, Manuela M.; Barroso, Fátima M.; Soares, Cristina; Ramalhosa, Maria Joao; Correia Manuela; Cvetanović, Aleksandra  ; Radojković, Marija  ; Švarc-Gajić, Jaroslava  ; Delerue-Matos, Cristina
Година: 2016
Публикација: The International Bioscience Conference and the 6th International PSU–UNS Bioscience Conference – IBSC 2016, Book of Abstracts
Издавач: Novi Sad: University of Novi Sad, Faculty of Sciences, Serbia
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7031-363-7 Претражи идентификатор
Колација: str. 181-182
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/310671
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.