Резултати

еНаука >  Резултати >  A comparison between wheat and different kinds of corn flour based on minerals, free phenolic acid composition and antioxidant activity
Назив: A comparison between wheat and different kinds of corn flour based on minerals, free phenolic acid composition and antioxidant activity
Аутори: Nikolić, Nada  ; Mitrović, Jelena  ; Ivana Karabegović  ; Savić, Saša  ; Sanja Petrović  ; Lazić, Miodrag ; Stojanović, Gordana  
Година: 2019
Публикација: Quality Assurance and Safety of Crops and Foods
ISSN: 1757-8361 Quality Assurance and Safety of Crops and Foods Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 11 br. 4 str. 341-349
DOI 10.3920/qas2018.1411
WoS-ID: 000471914600004
Scopus-ID: 2-s2.0-85067556361
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/311275
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
23M23 - Међународни часопис категорије M23

17
SCOPUSTM
6
OpenCitations
14
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.