Резултати
еНаука >
Резултати >
A comparison between wheat and different kinds of corn flour based on minerals, free phenolic acid composition and antioxidant activity

Назив: | A comparison between wheat and different kinds of corn flour based on minerals, free phenolic acid composition and antioxidant activity | Аутори: | Nikolić, Nada ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2019 | Публикација: | Quality Assurance and Safety of Crops and Foods | ISSN: | 1757-8361![]() ![]() |
Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 11 br. 4 str. 341-349 | DOI ![]() | 10.3920/qas2018.1411 | WoS-ID: | 000471914600004 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85067556361 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/311275 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | 23M23 - Међународни часопис категорије M23 |

SCOPUSTM

OpenCitations

WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.