Резултати

еНаука >  Резултати >  A comparison between wheat and different kinds of corn flour based on minerals, free phenolic acid composition and antioxidant activity
Назив: A comparison between wheat and different kinds of corn flour based on minerals, free phenolic acid composition and antioxidant activity
Аутори: Nikolić, Nada  ; Mitrović, Jelena  ; Ivana Karabegović  ; Savić, Saša  ; Sanja Petrović  ; Lazić, Miodrag ; Stojanović, Gordana  
Година: 2019
Публикација: Quality Assurance and Safety of Crops and Foods
ISSN: 1757-8361 Quality Assurance and Safety of Crops and Foods
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 11 br. 4 str. 341-349
DOI: 10.3920/qas2018.1411
WoS-ID: 000471914600004
Scopus-ID: 2-s2.0-85067556361
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/311275
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

15
SCOPUSTM
6
OpenCitations
9
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Захтев за исправку

Порука ће бити послата Вашем НИО уреднику

Молимо Вас да унесете садржај

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.