Резултати
Назив: | Re‐evaluation of fatty acids (E 570) as a food additive | Аутори ![]() | Mortensen, Alicja; Aguilar, Fernando; Crebelli, Riccardo; Di, Domenico Alessandro; Dusemund, Birgit; Frutos, Maria Jose; Galtier, Pierre; Gott, David; Gundert‐Remy, Ursula; Leblanc, Jean‐Charles;
Lindtner, Oliver; Moldeus, Peter; Mosesso, Pasquale; Parent‐Massin, Dominique; Oskarsson, Agneta; Stanković, Ivan
![]() ![]() |
Година: | 2017 | Публикација: | EFSA Journal | ISSN: | 1831-4732![]() ![]() |
Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 15 br. 5 | DOI: | 10.2903/j.efsa.2017.4785 | WoS-ID: | 000406458200018 | PMID: | 32625490 | PMCID: | PMC7009963 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/311281 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.