Резултати

еНаука >  Резултати >  Safety in use of glucosylated steviol glycosides as a food additive in different food categories
Назив: Safety in use of glucosylated steviol glycosides as a food additive in different food categories
Аутори: Younes, Maged; Aggett, Peter; Aguilar, Fernando; Crebelli, Riccardo; Dusemund, Birgit; Filipič, Metka; Frutos, Maria Jose; Galtier, Pierre; Gundert‐Remy, Ursula; Kuhnle, Gunter Georg;
Година: 2018
Публикација: EFSA Journal
ISSN: 1831-4732 EFSA Journal Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 16 br. 2
DOI: 10.2903/j.efsa.2018.5181
WoS-ID: 000426499600020
Scopus-ID: 2-s2.0-85062003193
PMID: 32625815
PMCID: PMC7009715
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/311299
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

10
SCOPUSTM
2
PubMed CentralTM
2
OpenCitations
4
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.