Резултати
еНаука >
Резултати >
Refined exposure assessment of extracts of rosemary (E 392) from its use as food additive
Назив: | Refined exposure assessment of extracts of rosemary (E 392) from its use as food additive | Аутори: | Younes, Maged; Aggett, Peter; Aguilar, Fernando; Crebelli, Riccardo; Dusemund, Birgit; Filipič, Metka; Frutos, Maria Jose; Galtier, Pierre; Gott, David; Gundert‐Remy, Ursula; | Година: | 2018 | Публикација: | EFSA Journal | ISSN: | 1831-4732![]() ![]() |
Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 16 br. 8 | DOI: | 10.2903/j.efsa.2018.5373 | WoS-ID: | 000443556400009 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85062012913 | PMID: | 32626018 | PMCID: | PMC7009710 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/311307 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.