Резултати

еНаука >  Резултати >  Antioxidative effects of supplementing linseed oil-enriched diets with α-tocopherol, ascorbic acid, selenium, or their combination on carcass and meat quality in broilers
Назив: Antioxidative effects of supplementing linseed oil-enriched diets with α-tocopherol, ascorbic acid, selenium, or their combination on carcass and meat quality in broilers
Аутори: Leskovec, J.; Levart, A.; Perić, Lidija  ; Đukić Stojčić, Mirjana  ; Tomović, Vladimir  ; Pirman, T.; Salobir, J.; Rezar, V.
Година: 2019
Публикација: Poultry Science
ISSN: 0032-5791 Poultry Science
Издавач: Elsevier
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 98 br. 12 str. 6733-6741
DOI: 10.3382/ps/pez389
WoS-ID: 000504411800059
Scopus-ID: 2-s2.0-85076065372
PMID: 31318430
PMCID: PMC6869761
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/311451
https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/13407
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности

31
SCOPUSTM
13
PubMed CentralTM
23
OpenCitations
28
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Захтев за исправку

Порука ће бити послата Вашем НИО уреднику

Молимо Вас да унесете садржај

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.