Резултати
еНаука >
Резултати >
Antioxidative effects of supplementing linseed oil-enriched diets with α-tocopherol, ascorbic acid, selenium, or their combination on carcass and meat quality in broilers

Назив: | Antioxidative effects of supplementing linseed oil-enriched diets with α-tocopherol, ascorbic acid, selenium, or their combination on carcass and meat quality in broilers | Аутори: | Leskovec, Jakob; Levart, Alenka; Perić, Lidija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2019 | Публикација: | Poultry Science | ISSN: | 0032-5791![]() ![]() |
Издавач: | Elsevier | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 98 br. 12 str. 6733-6741 | DOI: | 10.3382/ps/pez389 | WoS-ID: | 000504411800059 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85076065372 | PMID: | 31318430 | PMCID: | PMC6869761 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/311451 https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/13407 |
Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.