Резултати

еНаука >  Резултати >  Antioxidative effects of supplementing linseed oil-enriched diets with α-tocopherol, ascorbic acid, selenium, or their combination on carcass and meat quality in broilers
Назив: Antioxidative effects of supplementing linseed oil-enriched diets with α-tocopherol, ascorbic acid, selenium, or their combination on carcass and meat quality in broilers
Аутори: Leskovec, Jakob; Levart, Alenka; Perić, Lidija  ; Đukić Stojčić, Mirjana  ; Tomović, Vladimir  ; Pirman, Tatjana; Salobir, Janez; Rezar, Vida
Година: 2019
Публикација: Poultry Science
ISSN: 0032-5791 Poultry Science Претражи идентификатор
Издавач: Elsevier
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 98 br. 12 str. 6733-6741
DOI: 10.3382/ps/pez389
WoS-ID: 000504411800059
Scopus-ID: 2-s2.0-85076065372
PMID: 31318430
PMCID: PMC6869761
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/311451
https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/13407
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности

42
SCOPUSTM
13
PubMed CentralTM
23
OpenCitations
39
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.